Cum Comand

1. CUM CUMPAR ONLINE?

Alegi produsul sau produsele preferate si le adaugi in Cosul de Cumparaturi. Dupa verificarea produselor adaugate trebuie sa apesi pe butonul de Comanda. Apoi, se va incarca automat un rezumat al comenzii tale. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa de e-mail introdusa in sectiunea datelor personale. Comanda se confirma telefonic. Te anuntam la telefon daca sunt produse care nu sunt disponibile.

Daca ai alte intrebari, te rugam sa ne scrii la comenzi@bestopizza.ro.

 

2. CUM, CAND SI CAT PLATESC?

Comanda se confirma telefonic. Plata acesteia se face integral la momentul livrarii, catre curier (numerar sau cu cardul). Livrarea este gratuita pentru o comanda minima in valoare de 30 lei.

PROGRAM ZILNIC: 10:00 – 23:00 – Ultima comanda se poate plasa pana la 22:30.

Preturile prezentate pe www.bestopizza.ro sunt exprimate in RON si includ TVA.

 

3. LIVRAREA PRODUSELOR

Timpul de livrare va fi intre 30 si 120 minute de la momentul confirmarii comenzii.

Pentru a evita posibilele intarzieri, te rugam sa plasezi comanda din timp.

In perioada iernii, timpul de livrare poate creste semnificativ din cauza conditiilor meteo si traficului rutier; la orele pranzului poate ajunge si la 3 ore.

La primirea comenzii, te rugam sa verifici continutul acesteia, precum si disponibilitatea bonului fiscal. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

 

4. CONDITII SPECIALE

Durata de livrare poate fi afectata de factori ce produc intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un coleg te va contacta si iti va comunica noua ora de livrare.

*Fotografiile de pe site-ul bestopizza.ro sunt cu titlu de prezentare.

**Gramajul produselor este in crud.

X

Product has been added to cart

View Cart