Politica de Confidentialitate

Informatii Legale

 

Act de renunțare

Informațiile conținute în acest site au numai scop informativ general. Informațiile sunt furnizate de bestopizza.ro sau besto-pizza.ro și în timp ce ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, despre exhaustivitatea, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu respectarea site-ului web sau a informațiilor, produselor, serviciilor sau graficelor aferente conținute pe site, în orice scop. Orice încredere pe care o acordați acestor informații este, așadar, strict pe propriul dvs. risc.

În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună, incluzând, fără limitare, pierderi sau daune indirecte sau consecvente sau orice pierdere sau deteriorare care rezultă din pierderea de date sau din profiturile rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site .

Prin acest site puteți să vă conectați la alte site-uri care nu sunt sub controlul bestopizza.ro sau besto-pizza.ro. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau susține opiniile exprimate în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în funcțiune fără probleme. Cu toate acestea, bestopizza.ro sau besto-pizza.ro nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice care nu țin de controlul nostru.

 

 

Politica de confidentialitate

 

PREZENTARE GENERALĂ A PROTECȚIEI DATELOR

General

Următoarele oferă o imagine de ansamblu simplă a ceea ce se întâmplă cu informațiile dvs. personale când vizitați site-ul nostru web. Informațiile personale sunt orice date cu care ați putea fi identificați personal. Informații detaliate privind protecția datelor pot fi găsite în politica de confidențialitate descrisă mai jos.

Colectarea datelor pe site-ul nostru

Cine este responsabil pentru colectarea datelor de pe acest site?

Datele colectate pe acest site sunt prelucrate de către operatorul site-ului web. Detaliile de contact ale operatorului pot fi găsite în avizul legal al site-ului.

Cum colectăm datele dvs.?

Unele date sunt colectate atunci când ne oferiți-le. Aceasta ar putea fi, de exemplu, datele pe care le introduceți într-un formular de contact.

Alte date sunt colectate automat de sistemele noastre IT atunci când vizitați site-ul web. Aceste date sunt în principal date tehnice precum browserul și sistemul de operare pe care îl utilizați sau când ați accesat pagina. Aceste date sunt colectate automat de îndată ce intrați pe site-ul nostru.

Pentru ce folosim datele dvs.?

O parte din date sunt colectate pentru a asigura buna funcționare a site-ului web. Alte date pot fi folosite pentru a analiza modul în care vizitatorii utilizează site-ul.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.?

Aveți întotdeauna dreptul de a solicita gratuit informații privind datele stocate, originea, destinatarii și scopul colectării datelor. De asemenea, aveți dreptul de a solicita corectarea, blocarea sau ștergerea acestora. Ne puteți contacta în orice moment utilizând adresa menționată în avizul legal dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la problema confidențialității și protecția datelor. De asemenea, puteți, desigur, să depuneți o plângere la autoritățile competente de reglementare.

Google Analytics și instrumente terță parte

Când vizitați site-ul nostru, pot fi făcute analize statistice ale comportamentului dvs. de navigare. Acest lucru se întâmplă în principal folosind cookie-uri și analize. Analiza comportamentului dvs. de navigare este de obicei anonimă, adică nu vă vom putea identifica din aceste date. Puteți obiecta la această analiză sau puteți preveni utilizarea unor instrumente. Informații detaliate pot fi găsite în următoarea politică de confidențialitate.

Puteți face obiectul acestei analize. Vă vom informa mai jos despre modul de exercitare a opțiunilor în acest sens.

INFORMAȚII GENERALE ȘI INFORMAȚII OBLIGATORII
Protejarea datelor

Operatorii acestui site iau foarte în serios protecția datelor dvs. personale. Noi tratăm datele dvs. personale ca fiind confidențiale și în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor și cu această politică de confidențialitate.

Dacă utilizați acest site web, vor fi colectate diverse date personale. Informațiile personale sunt orice date cu care ați putea fi identificați personal. Această politică de confidențialitate explică ce informații colectăm și la ce le folosim. De asemenea, explică cum și în ce scop se întâmplă acest lucru.

Rețineți că datele transmise prin internet (de exemplu, prin intermediul unei comunicări prin e-mail) pot fi supuse unor încălcări ale securității. Nu este posibilă protecția completă a datelor dvs. de accesul terților.

Aviz privind partea responsabilă pentru acest site

Partea responsabilă de prelucrarea datelor de pe acest site web este ROYAL PLACE SRL , situată la Str. , Nr. 21, Raul Vedea, Nr. 4D-4F apartament 4A, Bragadiru, Ilfov.

Ne puteti contacta prin e-mail: comenzi (at) bestopizza (.) Ro

Partea responsabilă este persoana fizică sau juridică care decide singură sau împreună cu alții cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal (nume, adrese de e-mail etc.).

Revocarea consimțământului dvs. pentru prelucrarea datelor dvs.

Multe operațiuni de prelucrare a datelor sunt posibile numai cu consimțământul dvs. expres. Puteți să vă revocați, în orice moment, consimțământul cu efecte viitoare. Un e-mail informal care face această cerere este suficient. Datele prelucrate înainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate în mod legal.

Dreptul de a depune plângeri la autoritățile de reglementare

În cazul în care a avut loc o încălcare a legislației privind protecția datelor, persoana afectată poate depune o plângere la autoritățile competente de reglementare. Autoritatea de reglementare competentă pentru chestiuni legate de legislația privind protecția datelor este ofițerul pentru protecția datelor din România.

Dreptul la transferabilitatea datelor

Aveți dreptul de a avea date pe care le procesăm pe baza consimțământului dvs. sau în îndeplinirea unui contract livrat automat dvs. sau unei terțe părți într-un format standard, care poate fi citit de mașină. Dacă aveți nevoie de transferul direct al datelor către o altă parte responsabilă, acest lucru se va face numai în măsura în care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Criptare SSL sau TLS

Acest site utilizează criptare SSL sau TLS din motive de securitate și pentru protejarea transmiterii conținutului confidențial, cum ar fi anchetele pe care le trimiteți ca operator de site. Puteți recunoaște o conexiune criptată în linia de adrese a browserului atunci când se schimbă de la „http: //” la „https: //” și pictograma de blocare este afișată în bara de adrese a browserului dvs.

Dacă este activată criptarea SSL sau TLS, datele pe care le transmiteți nu pot fi citite de terți.

Informații, blocare, ștergere

După cum este permis de lege, aveți dreptul să primiți în orice moment informații gratuite cu privire la datele dvs. personale stocate, precum și la originea acestora, destinatarul și scopul pentru care au fost procesate. De asemenea, aveți dreptul să corectați, să blocați sau să ștergeți aceste date. Ne puteți contacta în orice moment utilizând adresa menționată în avizul nostru legal dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la subiectul datelor personale.

COLECTAREA DATELOR PE SITE-URILE NOASTRE

Unele pagini web folosesc cookie-uri. Cookie-urile nu dăunează computerului și nu conțin niciun virus. Cookie-urile ajută site-ul nostru să fie mai ușor de utilizat, eficient și sigur. Fișierele cookie sunt fișiere text mici stocate pe computer și salvate de browserul dvs.

Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt așa-numitele cookie-uri de sesiune. Acestea sunt șterse automat după vizita dvs. Alte cookie-uri rămân în memoria dispozitivului până când le ștergeți. Aceste module cookie fac posibilă recunoașterea browserului dvs. atunci când vizitați ulterior site-ul. Utilizăm cookie-urile permanente pentru a permite utilizatorilor care nu au înregistrat anumite setări de site-uri în browserul lor (cum ar fi respingerea barei cookie sau dezactivarea funcțiilor cum ar fi videoclipuri YouTube sau urmărirea Google Analytics)

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, vă puteți înscrie să vă salvați numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât să nu trebuie să completați detaliile dvs. atunci când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Dacă aveți un cont și vă conectați la acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă module cookie. Acest modul cookie nu conține date personale și este eliminat când închideți browserul.

Când vă conectați, vom seta, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile pentru opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați „Remember Me”, datele dvs. de conectare vor persista timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați de cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest modul cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postului articolului pe care tocmai l-ați editat. Ea expiră după 1 zi.

Puteți configura browserul să vă informeze despre utilizarea cookie-urilor, astfel încât să puteți decide de la caz la caz dacă să acceptați sau să respingeți un cookie. În mod alternativ, browserul dvs. poate fi configurat să accepte automat cookie-urile în anumite condiții sau să le respingă întotdeauna sau să șterge automat cookie-urile la închiderea browserului. Dezactivarea modulelor cookie poate limita funcționalitatea acestui site web.

Cookie-urile care sunt necesare pentru a permite comunicațiile electronice sau pentru a oferi anumite funcții pe care doriți să le utilizați (cum ar fi coșul de cumpărături) sunt stocate în conformitate cu art. 6 paragraful 1, litera f din GDPR. Operatorul site-ului are un interes legitim în stocarea cookie-urilor pentru a asigura un serviciu optimizat oferit fără erori tehnice. Dacă sunt stocate și alte cookie-uri (cum ar fi cele utilizate pentru a analiza comportamentul dvs. de navigare), acestea vor fi tratate separat în această politică de confidențialitate.

Server fișiere jurnal

Furnizorul de site-uri web colectează și stochează automat informațiile pe care browserul dvs. le transmite automat în „fișierele jurnal server”. Acestea sunt:

Tipul browserului și versiunea browserului
Sistemul de operare folosit
URL-ul referitorului
Numele gazdei calculatorului de acces
Ora de solicitare a serverului
adresa IP
Aceste date nu vor fi combinate cu date din alte surse.

Baza pentru prelucrarea datelor este Art. 6 (1) (f) GDPR, care permite prelucrarea datelor pentru a îndeplini un contract sau pentru măsuri preliminare unui contract.

Formular de contact

Dacă ne trimiteți întrebări prin intermediul formularului de contact, vom colecta datele introduse pe formular, inclusiv datele de contact pe care le furnizați, pentru a răspunde la întrebarea dvs. și la orice întrebări ulterioare.

Avem un formular de contact pe site-ul nostru:

Formulare de contact care trimit un mail direct la sediul nostru
Formularele de contact pentru e-mail

Datele și informațiile trimise prin celelalte formulare de contact nu sunt trimise fără permisiunea dvs.

Prin urmare, vom prelucra orice date pe care le introduceți în formularul de contact numai cu consimțământul dvs. pentru fiecare articol. 6 (1) (a) GDPR. Puteți să vă revocați oricând acordul. Un e-mail informal care face această cerere este suficient. Datele prelucrate înainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate în mod legal.

Vom păstra datele pe care le furnizați pe formularul de contact până când solicitați ștergerea, revocați consimțământul pentru stocarea acestuia sau scopul pentru stocarea acestuia nu mai este valabil (de exemplu, după ce ați îndeplinit solicitarea dvs.). Orice dispoziții legale obligatorii, în special cele referitoare la perioadele obligatorii de păstrare a datelor, nu sunt afectate de această dispoziție.

Înregistrarea pe acest site

Vă puteți înregistra pe site-ul nostru pentru a accesa funcțiile suplimentare oferite aici. Datele de intrare vor fi utilizate numai pentru a utiliza site-ul sau serviciul respectiv pentru care v-ați înregistrat. Informațiile obligatorii solicitate în timpul înregistrării trebuie furnizate integral. În caz contrar, vă vom respinge înregistrarea.

Pentru a vă informa despre modificări importante, cum ar fi cele din domeniul site-ului nostru sau despre modificările tehnice, vom folosi adresa de e-mail specificată la înregistrare.

Vom procesa datele furnizate în timpul înregistrării numai pe baza consimțământului dvs. conform art. 6 (1) (a) GDPR. Puteți să vă revocați, în orice moment, consimțământul cu efecte viitoare. Un e-mail informal care face această cerere este suficient. Datele prelucrate înainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate în mod legal.

Vom continua să stocăm datele colectate în timpul înregistrării, atât timp cât rămâneți înscris pe site-ul nostru. Perioadele de reținere obligatorii rămân neschimbate.

Lăsând comentarii pe acest site

Când vizitatorii părăsesc comentariile pe site, colectăm și afișăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agenți de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Un șir anonimizat creat din adresa dvs. de e-mail (numit și un hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului dvs., imaginea dvs. de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului dvs.

Stocarea adresei IP

Funcția noastră de comentarii stochează adresele IP ale acelor utilizatori care postează comentarii. Deoarece nu verificăm comentariile pe site-ul nostru înainte de a intra live, avem nevoie de aceste informații pentru a putea acționa pentru conținut ilegal sau calomnios.

Abonați-vă la fluxul de comentarii și pentru a sprijini firele

Ca utilizator al acestui site, vă puteți înscrie pentru a primi feedul de comentarii după înregistrare. Adresa dvs. de e-mail va fi verificată cu un e-mail de confirmare. Vă puteți dezabona de la această funcție în orice moment făcând clic pe link-ul din e-mail-uri. Datele furnizate atunci când v-ați abonat la feedul de comentarii vor fi șterse, dar dacă ne-ați trimis aceste date în alte scopuri sau în altă parte (cum ar fi abonarea la un buletin informativ), acesta va fi reținut.

Cât timp sunt stocate comentariile

Comentariile și datele asociate (de exemplu, adresa IP) sunt stocate și rămân pe site-ul nostru până când conținutul comentat a fost complet șters sau comentariile trebuie eliminate din motive legale (defăimarea etc.).

Bază legală

Comentariile sunt stocate în baza consimțământului dvs. în conformitate cu art. 6 (1) (a) GDPR. Puteți să vă revocați, în orice moment, consimțământul cu efecte viitoare. Un e-mail informal care face această cerere este suficient. Datele prelucrate înainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate în mod legal.

Social Media

Pluginuri Facebook (butoane Like & Share)

Site-ul nostru include pluginuri pentru rețeaua socială Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, SUA. Plugin-urile Facebook pot fi recunoscute prin logo-ul Facebook sau pe butonul Like de pe site-ul nostru. Pentru o prezentare generală a pluginurilor Facebook, consultați https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Când vizitați site-ul nostru, prin intermediul plugin-ului se stabilește o conexiune directă între browserul dvs. și serverul Facebook. Acest lucru permite ca Facebook să primească informații de la adresa dvs. IP pe care ați accesat site-ul nostru. Dacă dați clic pe butonul Facebook „În timp ce sunteți conectat (ă) la contul dvs. Facebook, puteți conecta conținutul site-ului nostru la profilul dvs. de pe Facebook. Acest lucru permite Facebook să asocieze vizite pe site-ul nostru cu contul dvs. de utilizator. Rețineți că, în calitate de operator al acestui site, nu avem cunoștință despre conținutul datelor transmise către Facebook sau despre modul în care Facebook utilizează aceste date. Pentru mai multe informații, consultați Politica de confidențialitate Facebook la adresa https://de-de.facebook.com/policy.php.

Dacă nu doriți ca Facebook să vă asocieze vizita pe site-ul nostru cu contul dvs. Facebook, vă rugăm să vă deconectați de pe contul dvs. Facebook.

Pluginul Twitter

Funcțiile serviciului Twitter au fost integrate în site-ul nostru și în aplicația noastră. Aceste caracteristici sunt oferite de Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA. Când utilizați Twitter și funcția „Retweet”, site-urile web pe care le vizitați sunt conectate la contul dvs. Twitter și fac cunoscute altor utilizatori. În acest fel, datele vor fi transferate și pe Twitter. Dorim să subliniem faptul că, în calitate de furnizor al acestor pagini, nu avem cunoștință despre conținutul datelor transmise sau modul în care acestea vor fi utilizate de Twitter. Pentru mai multe informații despre politica de confidențialitate Twitter, accesați https://twitter.com/privacy.

Preferințele dvs. de confidențialitate cu Twitter pot fi modificate în setările contului dvs. la https://twitter.com/account/settings.

Instagram plugin

Site-ul nostru conține funcții ale serviciului Instagram. Aceste funcții sunt oferite de Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA.

Dacă sunteți conectat (ă) la contul dvs. Instagram, puteți face clic pe butonul Instagram pentru a conecta conținutul paginilor noastre cu profilul dvs. Instagram. Aceasta înseamnă că Instagram poate asocia vizite la paginile noastre cu contul dvs. de utilizator. În calitate de furnizor al acestui site, menționăm în mod expres că nu primim nicio informație cu privire la conținutul datelor transmise sau la utilizarea acestora de către Instagram.

Pentru mai multe informații, consultați Politica de confidențialitate Instagram: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

Butoane de distribuire socială

Site-ul nostru conține butoane de partajare socială. Aceste butoane sunt doar linkuri către rețele externe care vă permit să distribuiți conținut pe site-ul nostru în cadrul acestor rețele. Aceste butoane nu transmit date în aceste rețele decât dacă au fost făcute clicuri. După ce dați clic pe unul dintre aceste butoane, veți fi redirecționat (ă) către un formular de distribuire din rețeaua socială respectivă, cu informații pre-umplutăte.

ANALITICA ȘI PUBLICITAREA
Google Analytics

Acest site utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web. Este operat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA.

Google Analytics folosește așa-numitele cookie-uri. Acestea sunt fișiere text stocate pe computer și care permit o analiză a utilizării site-ului de către dvs. Informațiile generate de modul cookie despre utilizarea acestui site web sunt, de obicei, transmise la un server Google din SUA și stocate acolo.

Cookie-urile Google Analytics sunt stocate în baza articolului Art. 6 (1) (f) GDPR. Operatorul site-ului are un interes legitim de a analiza comportamentul utilizatorilor pentru a optimiza atât site-ul său, cât și publicitatea acestuia.

Anonimizarea IP

Am activat funcția de anonimizare IP pe acest site web. Adresa dvs. de IP va fi redusă de către Google în cadrul Uniunii Europene sau al altor părți la Acordul privind Spațiul Economic European înainte de a fi transmisă în Statele Unite. Numai în cazuri excepționale este adresa IP completă trimisă la un server Google din Statele Unite și redusă acolo. Google va utiliza aceste informații în numele operatorului acestui site pentru a evalua utilizarea site-ului web, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web și pentru a oferi alte servicii referitoare la activitatea site-ului web și la utilizarea Internetului pentru operatorul site-ului web. Adresa IP transmisă de browser ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi fuzionată cu alte date deținute de Google.

Browser plugin

Puteți preveni stocarea acestor cookie-uri prin selectarea setărilor corespunzătoare din browserul dvs. Cu toate acestea, dorim să subliniem faptul că acest lucru poate însemna că nu veți putea să vă bucurați de funcționalitatea completă a acestui site web. De asemenea, puteți împiedica transmiterea către Google a datelor generate de cookie-urile despre utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) și prelucrarea acestor date de către Google, descărcând și instalând pluginul browser disponibil la următorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Obiectul de colectare a datelor

Puteți preveni colectarea datelor de către Google Analytics făcând clic pe următorul link. Un cookie de oprire va fi setat pentru a împiedica colectarea datelor dvs. pe viitoarele vizite pe acest site:

Pentru mai multe informații despre modul în care Google Analytics gestionează datele utilizatorului, consultați Politica de confidențialitate Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro.

Procesare de date externalizate

Am încheiat un acord cu Google pentru externalizarea prelucrării datelor și implementăm pe deplin cerințele stricte ale autorităților germane de protecție a datelor atunci când folosim Google Analytics.

Colectarea datelor demografice de către Google Analytics

Acest site utilizează funcțiile demografice ale Google Analytics. Acest lucru permite generarea de rapoarte care conțin declarații despre vârsta, sexul și interesele vizitatorilor site-ului. Aceste date provin din publicitatea bazată pe categorii de interese de la Google și de la terți pentru vizitatori. Aceste date colectate nu pot fi atribuite unei anumite persoane individuale. Puteți dezactiva această funcție oricând ajustând setările anunțurilor din contul dvs. Google sau puteți interzice colectarea datelor dvs. de către Google Analytics așa cum este descris în secțiunea „Refuzarea colectării datelor”.

PLUGINE ȘI INSTRUMENTE
YouTube

Site-ul nostru utilizează pluginuri de pe YouTube, care sunt operate de Google. Operatorul paginilor este YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA.

Dacă vizitați una dintre paginile noastre care conțin un plugin YouTube, este stabilită o conexiune la serverele YouTube. Aici serverul YouTube este informat despre paginile pe care le-ați vizitat.

Dacă v-ați conectat la contul dvs. YouTube, YouTube vă permite să asociați comportamentul dvs. de navigare direct cu profilul dvs. personal. Puteți preveni acest lucru prin deconectarea de pe contul YouTube.

YouTube este folosit pentru a face ca site-ul nostru să fie atrăgător, precum și pentru a afișa capabilitățile Royal Place SRL . Aceasta constituie un interes justificat în temeiul art. 6 (1) (f) GDPR.

Informații suplimentare privind gestionarea datelor despre utilizatori pot fi găsite în declarația de protecție a datelor de pe YouTube la adresa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Site-ul nostru utilizează funcțiile oferite de portalul video Vimeo. Acest serviciu este furnizat de Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, SUA.

Dacă vizitați una dintre paginile noastre cu un plugin Vimeo, este stabilită o conexiune la serverele Vimeo. Aici serverul Vimeo este informat despre care dintre paginile pe care le-ați vizitat. În plus, Vimeo va primi adresa IP. Acest lucru se aplică și în cazul în care nu sunteți conectat (ă) la Vimeo atunci când vizitați site-ul nostru sau nu aveți un cont Vimeo. Informația este transmisă unui server Vimeo din SUA, unde este stocat.

Dacă sunteți conectat (ă) la contul Vimeo, Vimeo vă permite să asociați comportamentul dvs. de navigare direct cu profilul dvs. personal. Puteți preveni acest lucru prin deconectarea de pe contul dvs. Vimeo.

Vimeo este folosit pentru a face ca site-ul nostru să fie atrăgător, precum și pentru a afișa capabilitățile Royal Place SRL . Aceasta constituie un interes justificat în temeiul art. 6 (1) (f) GDPR.

Pentru mai multe informații despre modul de gestionare a datelor despre utilizatori, consultați Politica de confidențialitate Vimeo la adresa https://vimeo.com/privacy.

În general, videoclipul

Dacă nu doriți ca Vimeo și Youtube să poată urmări comportamentul dvs. de navigare pe site-ul nostru, le puteți dezactiva cu opțiunea de mai jos. Schimbările vor intra în vigoare odată ce reîncărcați pagina.

Fonturi Web Google

Pentru o reprezentare uniformă a fonturilor, această pagină utilizează fonturi web furnizate de Google. Când deschideți o pagină, browserul dvs. încarcă fonturile web necesare în memoria cache a browserului pentru a afișa corect textele și fonturile.

În acest scop, browserul dvs. trebuie să stabilească o conexiune directă la serverele Google. Google devine astfel conștient că pagina noastră web a fost accesată prin intermediul adresei dvs. IP. Utilizarea fonturilor Google Web se face în interesul unei prezentări uniforme și atractive a site-ului nostru și, de asemenea, pentru a afișa capabilitățile Royal Place SRL . Aceasta constituie un interes justificat în temeiul art. 6 (1) (f) GDPR.

Dacă browserul dvs. nu acceptă fonturi web, un calculator standard utilizează un font standard.

Informații suplimentare despre gestionarea datelor despre utilizatori pot fi găsite la https://developers.google.com/fonts/faq și în politica de confidențialitate Google la adresa https://www.google.com/policies/privacy/.

Hărți Google

Acest site utilizează serviciul de hărți Google Maps printr-un API. Este operat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA.

Pentru a utiliza Google Maps, este necesar să vă salvați adresa IP. Aceste informații sunt în general transmise către un server Google din SUA și stocate acolo. Furnizorul acestui site nu are nicio influență asupra acestui transfer de date.

Folosirea Hărții Google este în interesul de a face site-ul nostru atrăgător, de a afișa capabilitățile Royal Place SRL  și de a facilita localizarea locurilor specificate de noi pe site. Aceasta constituie un interes justificat în temeiul art. 6 (1) (f) GDPR.

Informații suplimentare privind gestionarea datelor despre utilizatori pot fi găsite în declarația de protecție a datelor Google la adresa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

 

 

Termeni si Conditii :

 

TERMENI SI CONDITII

Utilizarea produselor si serviciilor oferite de www.bestopizza.ro se aplica fiecarui utilizator in parte si

presupun acceptarea in totalitate a acestora si acordul dumneavoastra vizavi de termenii si conditiile

de mai jos.

Accesul si utilizarea site-ului www.bestopizza.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul www.bestopizza.ro este proprietatea ROYAL PLACE SRL., identificata prin J23/4230/2016 si CUI 36662858, cu sediul in Str. , Nr. 21, Raul Vedea, Nr. 4D-4F apartament 4A, Bragadiru, Ilfov., denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii.

 

Coordonate de contact:

telefon: +40 0319478

email: comenzi@bestopizza.ro

website: www.bestopizza.ro

www.bestopizza.ro este un site dedicat persoanelor interesate de restaurantul Besto Pizza.Acesta are rol de informare.

  1. TERMENI GENERALI

www.bestopizza.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame si constituie “continutul” site-ului mentionat, care este proprietatea companiei ROYAL PLACE SRL.

ROYAL PLACE SRL isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe www.bestopizza.ro.

Totodata, ROYAL PLACE SRL poate limita accesul la site sau la anumite faclitati din site, poate aduce limitarea anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

  1. UTLIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Informatiile prezente pe www.bestopizza.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridical care va accesa acest site.

Puteti copia si tipari continutul site-ului www.bestopizza.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul www.bestopizza.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului www.bestopizza.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

Nu sunt permise:

  • modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului www.bestopizza.ro fara obtinerea acordului prealabil al ROYAL PLACE SRL.
  • indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al www.bestopizza.ro asupra continutului acestuia reproducerea continutului www.bestopizza.ro si trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informatiei.
  • Preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul bestopizza.ro, in scopuri comerciale.

Este interzisa orice utilizare a continutului www.bestopizza.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@bestopizza.ro.

  1. DREPTURI DE AUTOR

Continutul www.bestopizza.ro este proprietatea ROYAL PLACE SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand www.bestopizza.ro, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul www.bestopizza.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat

sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor ROYAL PLACE SRL.

  1. INREGISTRARE, PAROLE, RESPONSABILITATEA UTILIZATORILOR

Accesul la www.bestopizza.ro este liber.

Accesul utilizatorilor la anumite secituni ale www.bestopizza.ro este protejat de o parola. Nu dezvaluiti

nimanui aceasta parola. Pentru optiunea „Login/Inregistrare”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact.  Formularele de inregistrare vor contine informatii detaliate ale utlizatorului, cum ar fi numele complet, telefon, adresa email.

Pentru a evita ca persoane neautorizate sa aiba acces la informatiile dumneavoastra personale, va

recomandam sa nu dezvaluiti parola, sa bifati „Log off” ori de cate ori incheiati sesiunea pe site-ul

www.bestopizza.ro si sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, la finalul navigarii dumneavoastra pe site.

Este interzisa partajarea de catre utilizatori a datelor lor de acces (username si parola) in contul

www.bestopizza.ro.

Www.bestopizza.ro nu permite accesul mai multor utilizatori (cu aceleasi date de acces) la continutul sau.

In cazul in care apar astfel de situatii, www.bestopizza.ro isi rezerva dreptul de a suspenda accesul

utilizatorului respectiv.

  1. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU

CARACTER PERSONAL

Completarea formularului de contact este considerata consimtamantul expres si neechivoc al

utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje

electronice. ROYAL PLACE SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ROYAL PLACE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile  specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.bestopizza.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

Scopurile in care ROYAL PLACE SRL poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate comercializarii serviciilor si produselor ROYAL PLACE SRL, cum ar fi:

  • evidenta calitatii de „membru” a utilizatorilor www.bestopizza.ro
  • procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.bestopizza.ro
  • oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra
  • facturare;
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;
  • realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor www.bestopizza.ro
  • contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu alte oferte de produse si servicii apartinand ROYAL PLACE SRL
  • inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:

  1. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare

nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

  1. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
  2. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre ROYAL PLACE SRL.

In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul www.bestopizza.ro va fi automat restrictionat, deoarece aceasta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul www.bestopizza.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentative de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

www.bestopizza.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informative identificabila personal despre niciun utilizator individual.

  1. OPTIUNEA DE DEZABONARE

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un

newsletter de la www.bestopizza.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail.

Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul

formularului de contact, accesibil pe site.

  1. LIMITAREA RASPUNDERII

ROYAL PLACE SRL nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor www.bestopizza.ro;

– acces neautorizat la datele utilizatorului;

– declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor www.bestopizza.ro;

– achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute

prin/de pe www.bestopizza.ro;

– orice alte probleme legate de serviciile oferite de www.bestopizza.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori,

incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei

situatii la adresa de office@bestopizza.ro.

www.bestopizza.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. ROYAL PLACE SRL nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale www.bestopizza.ro sau ale continutului acestuia.

  1. DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora

sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba

folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi

considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului www.bestopizza.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea

www.bestopizza.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

  1. SUSPENDAREA ACCESULUI

www.bestopizza.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite

explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul siteului

sau la o parte a acestui continut.

10.SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

www.bestopizza.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment

portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.bestopizza.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona

accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe www.bestopizza.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.bestopizza.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.bestopizza.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. www.bestopizza.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.bestopizza.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

  1. APROBAREA.COMENTARIILOR

 

www.bestopizza.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a

utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului avut in vedere de site, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de www.bestopizza.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma www.bestopizza.ro, daca acestea nu sunt aprobate.

De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Www.bestopizza.ro a niciunui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu  informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea www.bestopizza.ro, mesaje de tip „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

  1. MODIFICAREA PREZENTEI SECTIUNI DE TERMENI SI CONDITII

www.bestopizza.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii

noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica,

Www.bestopizza.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul

dumneavoastra de utilizator al www.bestopizza.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link  care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

13.CONFIDENTIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a

dumneavoastra pe care o transmiteti pe site-ul www.bestopizza.ro, prin posta electronica sau prin alta

modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari,

comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de

drepturi de proprietate intelectuala determinate.

  1. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Angajamentul ROYAL PLACE SRL cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Increderea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări.

In acest, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire

in intreaga noastra activitate.

ROYAL PLACE SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Conditii.

ROYAL PLACE SRL este o persoana juridica romana, care are ca obiect principal de activitate, restaurant.

ROYAL PLACE SRL., identificata prin J40/11563/1994 si CUI 5822126, cu sediul in Str. Vrejului, Nr. 21, Parter, Sect. 3, C.P. 31865, Bucuresti Sectorul 3

ROYAL PLACE SRL respectă confidenţialitatea tuturor clienţilor noştri şi confidenţialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre şi va trata/prelucra datele personale cu mare atenţie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata.

ROYAL PLACE SRL prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derularii raporturilor comerciale/contractuale. Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea ROYAL PLACE SRL., de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda servicii online, etc., prin abonarea la newslettere (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), participarea la tombole si concursuri, prin completarea datelor in formularul de inregistrare cont pe un website ROYAL PLACE SRL, etc.

Utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune prezentelor prevederi si Conditiilor generale, tehnice si de participare ale ROYAL PLACE SRL.

Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizaţi

niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca

anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.

ROYAL PLACE SRL nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

Ce date cu caracter personal prelucreaza ROYAL PLACE SRL?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni, care se

efectuează asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau

neautomate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau

modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea

la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restritionarea, blocarea, ștergerea, distrugerea,

arhivarea.

Pentru a accesa website-urile ROYAL PLACE SRL, nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal.

In contextul desfasurarii activitatii curente a ROYAL PLACE SRL, inclusiv derularii activitatii

comerciale/contractuale, participarii la targurile, expozitiile si/sau alte evenimente specializate

organizate in incinta Complexului Expozitional ROYAL PLACE SRL, implicand achizitionarea de servicii

ROYAL PLACE SRL oferite pe website, achizitionarea biletelor on-line sau abonarea la newsletter-ele

ROYAL PLACE SRL, precum si in contextul indeplinirii obligatiilor legale, va putem solicita anumite date cu

caracter personal.

In acest sens, ROYAL PLACE SRL va prelucra, printre altele, urmatoarele date cu caracter

personal: numele și prenumele, telefon/fax, adresa de domiciliu/reședință, e-mail, adresa IP, etc.

Cine sunt persoanele vizate?

Persoanele (vizate) ale caror date pot fi prelucrate de catre ROYAL PLACE SRL, exclusiv in scopurile mai jos mentionate sunt:

  • Clientii persoane fizice ai ROYAL PLACE SRL (actuali, fosti sau potentiali), vizitatori, public larg, reprezentantii/imputernicitii ai acestora, legali sau conventionali;
  • Reprezentantii/imputernicitii/persoanele de contact de afaceri (parteneri de afaceri/contractuali,

expozanti, co-expozanti, organizatori, co-organizatori, furnizori, prestatori de servicii, locatari, etc.-

actuali, fosti sau potentiali) si ai institutiilor/autoritatilor publice.

Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

Atunci cand achizitionati un serviciu furnizat de ROYAL PLACE SRL, precum si atunci cand participati la evenimentele organizate de ROYAL PLACE SRL, vom colecta date personale

in legatura cu prestarea respectivelor servicii. Totodata, in calitate de vizitator al ROYAL PLACE SRL, vom colecta date cu caracter personal (imagine, date prelucrate prin sisteme de supraveghere video etc.) in vederea indeplinirii obligatiilor legale si desfasurarii activitatii curente (interes legitim).

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesarii serviciilor ROYAL PLACE SRL, dumneavoastra sunteti informat/a si/sau va exprimati in mod expres consimtamantul (va dati acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (legislatia interna si dreptul comunitar-UE).

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru

indeplinirea unei obligatii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al ROYAL PLACE SRL, dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare sau va puteti retrage consimtamantul dat anterior, refuzul urmand sa produca efecte pentru viitor. Spre exemplu, Persoanele vizate isi pot retrage

consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, oferte personalizate, oricand si fara sa fie necesar sa indice un motiv. Ulterior solutionarii cererii de retragere a consimtamantului, persoana vizata nu va mai primi informari comerciale cu privire la evenimentele/serviciile oferite de ROYAL PLACE SRL.

Care sunt scopurile colectarii datelor cu caracter personal ?

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

  • Derularea activitatii comerciale/contractuale a ROYAL PLACE SRL;
  • Facturarea si incasarea valorii serviciilor ROYAL PLACE SRL;
  • Marketing, promovare, reclama, publicitate, concursuri, programe de loialitate,inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor
  • Gestionarea relatiilor cu clientii; comunicarea comerciala cu clientii prin orice mijloc de comunicare;
  • Indeplinirea obligatiilor legale incidente;
  • Comunicarea cu organismele/autoritatile/institutiile publice sau de interes public;
  • Activitati de audit si control/supraveghere;
  • Arhivare, scopuri statistice;
  • Colectare debite/Recuperare debite restante;
  • Solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executare a unor hotarari judecatoresti, arbitrale,

ordine judecatoresti , etc.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

Prin citirea acestui document, dumneavoastra ati fost informat/a cu privire la drepturile de care

beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare,

dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor,

dreptul la opozitie si procesul individual automatizat. Totodata, atunci cand prelucrarea se

realizeaza pe consimtamant, dumneavoastra aveti dreptul, de a va retrage consimtamantul in orice

moment in forma scrisa, adresata ROYAL PLACE SRL., in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio

justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct, utilizand, daca este cazul, functia

de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit,

ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre ROYAL PLACE SRL sa faca obiectul unei prelucrari, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive intemeiate si legitime, legate de situatia dvs. particulara, cu exceptia cazurilor in care ROYAL PLACE SRL demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. In caz de opozitie nejustificata, ROYAL PLACE SRL este indreptatita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu

caracter personal furnizate catre ROYAL PLACE SRL constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de ROYAL PLACE SRL si/sau derularea activitatii comerciale/contractuale.

In cazul in care, dumneavoastra, direct sau prin reprezentant, va exercitati drepturile mentionate mai

sus, in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului repetitiv,

ROYAL PLACE SRL poate:

  • fie sa perceapa o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea

informatiilor sau a comunicarii sau pentu luarea masurilor solicitate;

  • fie sa refuze sa dea curs cererii.

 

De asemenea, in cazul in care persoanele vizate, direct sau prin reprezentant, isi exercita dreptul de

opozitie in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului lor repetitiv,

ROYAL PLACE SRL este indreptatita sa considere Contractul incheiat cu Clientul ROYAL PLACE SRL de drept reziliat, fara nicio alta formalitate sau interventie a instantelor judecatoresti, cu exceptia unei notificari prealabile.

De asemenea, dumneavoastra va este recunoscut dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati

de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.

Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa Specialistului de date personale din cadrul ROYAL PLACE SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email: contact@bestopizza.ro sau la urmatoarea adresa de corespondenta: ROYAL PLACE SRL,

Str. , Nr. 21, Raul Vedea, Nr. 4D-4F apartament 4A, Bragadiru, Ilfov.. Cererii i se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.

Aceste prevederi pot suferi modificari/actualizari ocazionale. Va recomandam sa verificati la

fiecare utilizare a website-urilor ROYAL PLACE SRL prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informati in legatura cu acestea. Prin accesarea website-urilor ROYAL PLACE SRL sau utilizarea serviciilor ROYAL PLACE SRL prin intermediul website-urilor mentionate, ulterior modificarilor, se vor considera acceptate, noile prevederi. Prezentul set de Termeni si Conditii a fost actualizat la data de 04.08.2018

 

X

Product has been added to cart

View Cart